Переробка
Сьогодні Україна входить до десятки світових флагманів експорту сільськогосподарської продукції. Наша країна має потужний потенціал для створення технологій у галузі перероблення сільськогосподарської продукції. Україна також є одним з найбільших експортерів зернових культур в країни ЄС.
Інвестиційна група "TIME" зробила інвестицію в переробку проса, кукурудзи, а також у виробництво комбікормової продукції.
ТОВ «ГРУНВЕГ» розпочав свою роботу наприкінці 2023 року, це сучасне агропереробне підприємство потужністю 15 тис.т зерна на рік, із застосуванням новітніх технологій в галузі виробництва і реалізації крупи пшоняної.
Сировина для переробки - вітчизняне конвенціональне та органічне просо.
Завод з переробки проса є важливим гравцем на ринку переробки зернових культур. Висока якість продуктів, постійний розвиток, впровадження нових технологій дозволяють нам пропонувати споживачам виключно здорові та якісні продукти із натуральної сировини. Важливою перевагою бізнесу є стрімкий тренд до здорового способу життя та збільшення долі споживання органічної та екологічної продукції. Основною метою підприємства є забезпечення потреб внутрішнього ринку та збільшення частки в реалізації на зовнішні ринки до країн Євросоюзу.
«АМІЛЛ-КОРН» - нині триває будівництво заводу по переробці зерна кукурудзи потужністю 100 тис.т зерна на рік.
Сировина для переробки - вітчизняне зерно кукурудзи.
Продукція підприємства буде призначена переважно для сегмента В2В, як сировини для пивоварної, снекової, фармацевтичної промисловості, виробництва дитячого харчування, кормів для свійських тварин, а також відгодівлі свиней та ВРХ.
Стратегічна мета бізнесу – створення переробного підприємства із застосуванням новітніх технологій в галузі виробництва і реалізації крупи та борошна кукурудзяного та освоєння частки ринку України та світу.